Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Tort Rafaello – delikatny, puszysty, przepyszny

Tort Rafaello jest bardzo prosty do zrobienia, a wychodzi delikatny, lekki, nieprzesłodzony, po prostu pyszny. Jest to jeden z najprostszych przepisów na tort. Wystarczy tylko upiec biszkopt, przygotować krem z bitej śmietany i jogurtu, a następnie przełożyć i udekorować ciasto.

Jeśli już kiedyś piekliście biszkopt, nie powinien sprawić wam kłopotów. Sprawdzi się zarówno na rodzinnych uroczystościach, do poczęstowania gości, jak i do popołudniowej kawy.

Zobacz inne przepisy na desery kokosowe:
Ciasto Kokosowy Chlejus z malinami – smakołyk z procentami
Ciasto Kokosek bez pieczenia – przepis na deser a la bounty
Szybkie kokosanki

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.