Wrapy z ryżem i tuńczykiem

Wrapy z ryżem i tuńczykiem

Wrapy z ryżem i tuńczykiem

Szukasz pomysłu na coś prostego, ale sycącego? Wrapy z ryżem i tuńczykiem to świetne rozwiązanie, gdy nie masz czasu na długie gotowanie, a chcesz zjeść coś pysznego i konkretnego. To jedno z tych dań, które nie wymagają długiego przygotowania, do tego są tak uniwersalne, że sprawdzą się na każdą okazję, od szybkiej kolacji, przez lunch do pracy, aż po imprezową przekąskę (przy zwiększeniu proporcji).

Ten przepis to połączenie składników, które być może znajdziesz już w swoim w domu, bez konieczności wychodzenia na zakupy 🙂 Bazę stanowi ugotowany ryż, tuńczyk z puszki, ulubione warzywa i oczywiście tortille, choć… jeśli chcesz nieco lżejszą wersję, możesz też zawinąć farsz w papier ryżowy i zrobić coś w stylu spring rollsów.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.