Kapuśniaczki z ciasta francuskiego

Kapuśniaczki z ciasta francuskiego

Kapuśniaczki z ciasta francuskiego

Kapuśniaczki z ciasta francuskiego z pieczarkami to szybka i wyjątkowo aromatyczna przekąska, która idealnie sprawdzi się na świątecznym stole, domówce, przyjęciu lub jako ciepła kolacja.

To idealny przepis dla osób, które szukają sprawdzonych inspiracji na szybkie, domowe przekąski. Kapuśniaczki można podawać jako przekąskę, dodatek do barszczu czerwonego lub samodzielną potrawę. Przygotowanie domowych kapuśniaczków zajmuje niewiele czasu, a efekty zachwycą każdego.
Do przygotowania farszu używa się podsmażonych pieczarek z cebulką oraz dobrze odciśniętej kiszonej kapusty. Dzięki temu farsz do kapuśniaczków jest soczysty i aromatyczny. Ciasto francuskie nadaje im lekkości, chrupkości i apetycznego wyglądu.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.