Gołąbki łatwo zawijane z ryżem, mięsem i sosem pikantnym

Gołąbki łatwo zawijane z ryżem, mięsem i sosem pikantnym

Gołąbki łatwo zawijane z ryżem, mięsem i sosem pikantnym

Czy są tu osoby które nie lubią gołąbków z ryżem i mięsem? Chyba nie, a przynajmniej my takich nie znamy, gołąbki uwielbiamy, i choć zajmują trocha czasu, przygotowywanie liści, farszu, zwijanie, gotowanie…, warto go poświęcić dla tak wspaniałego dania.
Gołąbki z reguły robimy w ilości ” hurtowej “, jak już się bawić, to na całego, wystarczają na kilka posiłków, a odgrzewane smakują równie dobrze, jak świeżo ugotowane 🙂

Link do przepisu: http://qulinarnepasje.blogspot.com/2014/02/goabki-atwo-zawijane-z-ryzem-miesem-i.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.