RYŻ NA MLEKU Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I CYNAMONEM

RYŻ NA MLEKU Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I CYNAMONEM

RYŻ NA MLEKU Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I CYNAMONEM

Lubicie ryż na mleku? Ja bardzo. Dawniej kupowałam gotowy, ten w kubeczkach. Niestety jego skład daje wiele do życzenia. Zaczęłam, więc robić go sama w domu i powiem Wam, że jest sto razy lepszy!!! Można go jeść na ciepło lub na zimno. Jest idealny jako pożywne śniadanie lub deser. Testuję różne wersje oraz smaki i podzielę się z Wami tym najlepszym…z cynamonem i prażonymi jabłkami na miodzie, a do tego kawałki orzechów włoskich i płatki migdałowe. Niebo w gębie.

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2016/12/ryz-na-mleku-z-prazonymi-jablkami.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.