GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

Gulasz wołowy z papryką, podawany z kaszą jęczmienną lub gryczaną często u mnie w domu rodzinnym gościł w niedziele. Bardzo lubiłam to danie, ale wcześniej rzadko go u siebie robiłam, gdyż kojarzył mi się z daniem bardzo pracochłonnym. Nic bardziej mylnego…Czas sporządzania gulaszu wołowego nie należy do najkrótszych, ale pracy przy nim wcale nie jest dużo. Tym razem od siebie dodałam jeszcze gruszkę, dzięki temu gulasz stał się lekko słodkawy i bardziej aromatyczny. Uwielbiam takie połączenia mięsa z owocami 😊

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/03/gulasz-wolowy-z-papryka-i-gruszka.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.