JAJKA FASZEROWANE WĘDZONĄ MAKRELĄ

JAJKA FASZEROWANE WĘDZONĄ MAKRELĄ

JAJKA FASZEROWANE WĘDZONĄ MAKRELĄ

Propozycja na śniadanie, kolację czy zbliżające się Święta Wielkanocne

Jajka faszerowane to fajna propozycja na kolację lub śniadanie, ale też często pojawiają się na naszych stołach podczas świąt Wielkanocnych. Do świąt coraz bliżej, więc przedstawiam moją wersję jajek faszerowanych – jajka faszerowane pastą z gotowanych żółtek oraz wędzonej makreli i szczypiorku. Tylko 4 składniki! Wędzona ryba świetnie współgra ze smakiem jajka, a szczypiorek nadaje paście trochę ostrości i wyrazistości, dzięki temu całość smakuje wybornie.
Pyszna propozycja dla wielbicieli ryb 😉

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/03/jajka-faszerowane-wedzona-makrela.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.