Cukinia faszerowana mięsem z indyka i kaszą jaglaną

Cukinia faszerowana mięsem z indyka i kaszą jaglaną

Cukinia faszerowana mięsem z indyka i kaszą jaglaną

Łagodna, neutralna w smaku cukinia to wyśmienity dodatek do rozmaitych warzywnych kompozycji. Możemy jeść ją na surowo, smażyć kwiaty cukinii, przyrządzać leczo i piec ciasta. Ale dziś zapraszam na aromatyczne danie. Jest dobre. I zdrowe. I całkiem fit. Trochę chudego mięsa z indyka, całkiem sporo ultra zdrowej kaszy jaglanej, wspaniała cukinia oraz cała masa smaku i aromatu. Smak słonej fety doskonale kontrastuje ze słodkim smakiem mięsa w sosie pomidorowym. Świetny zestaw na ciepłe, letnie dni.

Link do przepisu: http://www.wedrowkipokuchni.com.pl/cukinia-faszerowana-miesem-z-indyka-i-kasza-jaglana/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.