Pieczone jabłka pod cynamonową kruszonką

Pieczone jabłka pod cynamonową kruszonką

Pieczone jabłka pod cynamonową kruszonką

Jabłka to najpopularniejsze w naszym kraju owoce. Na świecie istnieje około 7,500 tysiąca odmian jabłoni. Mamy to szczęście, że w naszym kraju dostęp do tych wspaniałych owoców mamy przez cały rok. Są składnikiem wielu ciast, naleśników i deserów. Często stanowią wartościową przekąskę pomiędzy posiłkami. Dziś przygotowałam zdrowy, prosty, jesienny deser. W roli głównej – pachnące jabłka, skąpane w jesiennym słońcu.

Link do przepisu: http://www.wedrowkipokuchni.com.pl/pieczone-jablka-pod-cynamonowa-kruszonka/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.