RURKI FRANCUSKIE Z PASTĄ JAJECZNĄ

RURKI FRANCUSKIE Z PASTĄ JAJECZNĄ

RURKI FRANCUSKIE Z PASTĄ JAJECZNĄ

Świetna przekąska, która idealnie sprawdzi się podczas spotkania ze znajomymi, a także wzbudzi zainteresowanie gości na wielkanocnym stole.

Rurki kojarzą nam się głównie ze słodkimi deserami, ale ja mam dzisiaj przepis na całkiem coś innego… rurki na sposób wytrawny, a mianowicie rurki z ciasta francuskiego z czarnuszką, nadziane pastą jajeczną z koperkiem. Świetna przekąska, która idealnie sprawdzi się podczas spotkania ze znajomymi, a także wzbudzi zainteresowanie gości na wielkanocnym stole. Zaletą jest także to, że są proste w wykonaniu i mało pracochłonne – potrzebujemy zalewie 30 minut! Najlepiej smakują na świeżo, zaraz po zrobieniu.
Jeśli szukacie oryginalnego pomysłu na szybką, świąteczną (i nie tylko) przekąskę to koniecznie wypróbujcie ten przepis!

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/02/rurki-francuskie-z-pasta-jajeczna.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.