Filet z kurczaka gotowany na parze. Dieta szybka przemiana – faza I i II

Udostępnij na:
“Filet z kurczaka gotowany na parze. Dieta szybka przemiana – faza I i II” jest zablokowany Filet z kurczaka gotowany na parze. Dieta szybka przemiana – faza I i II

Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Danie jest dietetyczne i lekkostrawne, a przygotowanie szybkie i bardzo proste, nie wymaga żadnych umiejętności kulinarnych.
Gotowanie na parze jest najzdrowsza formą obróbki termicznej. Produkty przygotowane w parowarze zachowują witaminy i składniki mineralne, które ulegają wypłukiwaniu podczas tradycyjnego gotowania.
Tak przygotowany filet nie zawiera szkodliwych tłuszczów, jest idealny dla małych dzieci, osób z dolegliwościami żołądkowymi i będących na diecie.

Link do przepisu: https://frosch.blogspot.com/2018/10/filet-kurczak-gotowany-na-parze-dieta.html

Zostaw Odpowiedź

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.