CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

Bezglutenowe, kruche ciasteczka z dodatkiem gorzkiej czekolady oraz wiórek kokosowych, bez dodatku cukru. Wykonane zostały z mąki ryżowej, a słodyczy nadał im dodatek ksylitolu lub erytrolu oraz czekolady. Nie są to ciastka przesłodzone, więc z czystym sumieniem możemy podać je dzieciom. Są proste i dość szybkie w wykonaniu, jednak ciasto po zagnieceniu musi swoje odleżeć, co wydłuża czas ich przygotowania. Podczas pieczenia po całej kuchni unosi się wspaniały aromat czekolady i kokosu. Smakują znakomicie! Idealne do kawy ☕

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/ciastka-ryzowe-z-czekolada-i-kokosem.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.