BABKA MARCHEWKOWA Z KARMELEM

BABKA MARCHEWKOWA Z KARMELEM

BABKA MARCHEWKOWA Z KARMELEM

Znane i lubiane ciasto marchewkowe w formie babki, z domowym karmelem oraz płatkami migdałowymi. Jest tak pyszna, że znika w tempie ekspresowym. Puszysta i wilgotna w środku, o wspaniałym korzennym zapachu.

Pomysł na babkę wielkanocną… znane i lubiane ciasto marchewkowe w formie babki, z domowym karmelem oraz płatkami migdałowymi. Jest tak pyszna, że znika w tempie ekspresowym. Puszysta i wilgotna w środku, o wspaniałym korzennym zapachu. Całość dopełnia pyszny, domowy karmel oraz płatki migdałowe, dzięki temu ma ona oryginalny charakter.
Przepis na ciasto marchewkowe jest bardzo szybki oraz prosty w przygotowaniu i nigdy nie zawodzi. Natomiast domowy karmel to jedynie 4 składniki i niecałe 10 minut pracy. Przepis jest bardzo prosty i tani, a otrzymujemy pyszny karmel bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Takiej babki nie może zabraknąć na świątecznym stole!

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/04/babka-marchewkowa-z-karmelem.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.