Amerykański burger z sadzonym jajem

Amerykański burger z sadzonym jajem

Amerykański burger z sadzonym jajem

Amerykański burger z sadzonym jajem to pyszne połączenie klasyki z nowoczesnością. Jest to duży kawał soczystego mięsa z jajeczną pierzynką oraz dodatkiem pysznego i chrupiącego bekonu. Dopełnieniem smaku jest pokrojony w plastry pomidor oraz ser cheddar, który pysznie roztapia się na mięsie.

2 bułki do burgerów
400 g zmielonej wołowiny (po 200 g na burgera)
Kilka plastrów sera cheddar
2 duże jajka
Sałata lodowa
1 duży pomidor, pokrojony w cienkie plastry
Sos barbecue
Kilka plastrów boczku
Sól, pieprz
Majonez

Link do przepisu: https://foodmagazine.pl/amerykanski-burger-z-sadzonym-jajem/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.