Rafaello na krakersach

Rafaello na krakersach

Rafaello na krakersach

Ciasto kokosowe bez pieczenia

Ciasto rafaello bez pieczenia, przygotowane na krakersach i przełożone śmietankową masą budyniową z serkiem mascarpone oraz wiórkami kokosowymi. Prosty i niewymagający dużo pracy deser tylko z 7 składników, dedykowany wielbicielom kokosu oraz pralinek kokosowych.
Deser rafaello to pyszne słodko-słone połączenie, które uzależnia. Słodka masa budyniowa z kokosem przełamana jest warstwami słonych krakersów.
Sprawdzony kilkakrotnie przeze mnie przepis, który zawsze się udaje!

Link do przepisu: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2020/03/rafaello-na-krakersach.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.