Rogaliki bananowo-orzechowe

Rogaliki bananowo-orzechowe

Rogaliki bananowo-orzechowe

Mini rogaliki na jeden kęs z musem bananowym

Mini rogaliki na jeden kęs wykonane z ciasta półkruchego z dodatkiem mielonych orzechów włoskich oraz puree bananowego, oblane polewą z gorzkiej czekolady. Bez nadzienia. Mają bananowy smak z wyczuwalną orzechową nutą. Słodkie banany świetnie się komponuje z goryczką orzechów włoskich.
Jest to też znakomity pomysł na wykorzystanie zleżałych, czerniejących bananów.
Pyszne, chrupiące rogaliki których jedzenie mega wciąga! Idealne do codziennej kawy lub herbaty…

Link do przepisu: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2020/03/rogaliki-bananowo-orzechowe.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.