Mięsiwo szlacheckie z cebulką do słoików, na kanapki

Udostępnij na:
Mięsiwo szlacheckie z cebulką do słoików, na kanapki

Mięsiwo szlacheckie z cebulką do słoików, na kanapki

Pyszna wędlina na kanapki zdrowa i domowa

Zdrowe wędliny są najbardziej pożądaną rzeczą w tym zwariowanym świecie. Mięsiwo po szlachecku, to czyste dobre mięso bez konserwantów i dziwnych dodatków. Wędlina wręcz idealna, żaden mom ..mechanicznie ścinany z kośćmi itp.. Prawdziwy produkt jaki nasze babcie przygotowywały co roku.. Ma długi okres przechowalności, a dodatkową jego zaletą jest fakt iż można go użyć na zimno jako wędlina lub jako półprodukt na ciepło np. w gulaszu. Wszystko dzięki dodatkowi smażonej cebulki i ziół 😉 Taki słoik, żeby posłużył jako obiad, wystarczy przełożyć jego zawartość do rondelka, podgrzać i sos zagęścić mąką. Gotowe, teraz kasza lub ziemniaki i niebo na talerzu .. Polecam naprawdę, każdy wysiłek wart jest zdrowia a zdrowie jest bezcenne.. nie zastąpione 😉

Podsumowanie
recipe image
Nazwa przepisu
Mięsiwo szlacheckie z cebulką do słoików, na kanapki
Autor przepisu
Opublikowano
Ocena
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

Link do przepisu: http://xn--ogrodnikwpodry-xob60t.pl/miesiwo-po-szlachecku-z-cebulka-w-sloiku-idealne-na-kanapki/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.