Kurczak pod kremową pierzynką z boczkiem

Kurczak Pod Kremową Pierzynką Z Boczkiem

Soczyste filety z kurczaka pod pierzynką za milion dolarów, pieczone w piekarniku.

Pieczone w piekarniku filety z kurczaka pod pierzynką z pasty znanej w internecie jako “million dollar dip”. Nie bez powodu tak się nazywa! Jak sugeruje nazwa jest to dip na bogato, a do tego mega tuczący i uzależniający.

Ta kremowa pasta przygotowana jest na bazie serka śmietankowego z dodatkiem smażonego, chrupiącego boczku, tartego sera cheddar, świeżej papryczki chili, szczypiorku oraz uprażonych płatków migdałowych. Smakuje faktycznie jak milion dolarów, a w połączeniu z delikatnym filetem z kurczaka komponuje się rewelacyjnie.

Zobacz inny super przepis na kurczaka:
Kurczak W Aromatycznym Sosie
Filet Z Kurczaka Zapiekany W Kapuście Kiszonej
Zapiekanka Kurczak Na Ryżu

Link do przepisu: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2023/03/kurczak-pod-kremowa-pierzynka-z-boczkiem.html

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.