Princessa kokosowa z truskawkami

Princessa Kokosowa Z Truskawkami

Ciasto biszkoptowe z kokosową masą budyniową z mascarpone, bezą kokosową i świeżymi truskawkami.

Princessa kokosowa to pyszne ciasto przekładane z truskawkami. Składa się z dwóch blatów biszkoptowych przełożonych kokosową masą budyniową z dodatkiem wafelków kokosowych oraz świeżych truskawek. Pomiędzy warstwami masy znajduje się chrupiąca beza kokosowa, która świetnie komponuje się z kremową masę budyniową z mascarpone.

Ciasto jest mocno kokosowe i dość słodkie, a orzeźwiającej nuty dodają mu kawałki świeżych truskawek wtopione w kokosowej masie budyniowej.
Jeżeli jesteś fanem Princessy kokosowej to polecam to ciacho!

Zobacz inne super przepisy na ciasto Princessa:
Ciasto Princessa Zebra
Malinowa Princessa
Ciasto Princessa Kokosowa

Link do przepisu: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2023/06/princessa-kokosowa-z-truskawkami.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.