Grzyby po „Kaszubsku”

Grzyby po „Kaszubsku”

Grzyby po „Kaszubsku”

Grzyby po kaszubsku to genialny przepis.. Ok sama go stworzyłam ale podobnych jest dużo więc nie ma co się chwalić 😉 . Po krótce powiem Ci, że to doskonała przekąska lub dodatek do ryżu czy kaszy lub makaronu. Na ciepło, na zimno, zawsze smakują genialnie. Wegetarianie też powinni być ukontentowani, nie ma mięsa jest dużo smaku i aromatu. Spokojnie zastąpią Weganom śledzik po kaszubsku. Właśnie śledzik po kaszubsku, był podstawą tej inspiracji 😉 My kochamy tą wersję, a w związku z obfitością grzybowych dobroci w ty roku. Przerabiamy , korzystamy i na następne latka mamy 😉

Link do przepisu: https://xn--ogrodnikwpodry-xob60t.pl/grzyby-po-kaszubsku/

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.