Bezglutenowe babeczki brownie

Bezglutenowe babeczki brownie

Przepis na pyszne i szybkie czekoladowe babeczki brownie, które do tego nie mają glutenu!

Nie ma nic lepszego niż słodka przekąska, która jednocześnie jest zdrowsza dla naszego organizmu! Dlatego dziś chcę Wam polecić bezglutenowe babeczki brownie – pyszne i idealne dla osób z nietolerancją glutenu (ale nie tylko!) Te małe, czekoladowe cuda są miękkie i wilgotne, a do tego przepyszne – szczególnie z dodatkiem wiśni i kremu mascarpone. Wykonane są z gorzkiej czekolady i zaledwie odrobiny mielonych migdałów, a swoją puszystość zawdzięczają dobrze ubitym jajko z cukrem. Babeczki są idealne na popołudniową herbatkę lub jako deser po obiedzie.

Jeśli szukasz zdrowszej alternatywy dla tradycyjnych, czekoladowych babeczek, to te bezglutenowe babeczki czekoladowe na pewno Cię zachwycą!

Link do przepisu: https://wypiekibeaty.com.pl/bezglutenowe-babeczki-brownie/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.