Rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i białą czekoladą

Rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i białą czekoladą

Pomysł na deser.

Mam nadzieję, że „bałagan” na zdjęciu nie zniechęci Was i zechcecie przygotować sobie taką słodką przekąskę.

Uniwersalne ciasto francuskie, kwaśny rabarbar i słodka czekolada oraz maziaje z lukru tworzą naprawdę fantastyczną całość.

Wg mnie takie rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i czekoladą najlepiej smakują po lekkim przestudzeniu, lub całkiem na drugi dzień, kiedy ciasto nieco zmięknie. To oczywiście tylko moje zdanie, bo niektórym domownikom nie uśmiechało się czekać i częstowali się od razu 😉

Link do przepisu: https://smakinatalerzu.pl/2020/05/13/rozki-z-ciasta-francuskiego-z-rabarbarem-i-biala-czekolada/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.