Wątróbka drobiowa smażona z cebulą i jabłkami. Aromatyczna z majerankiem.

Udostępnij na:
Wątróbka drobiowa smażona z cebulą i jabłkami. Aromatyczna z majerankiem.

Wątróbka drobiowa smażona z cebulą i jabłkami. Aromatyczna z majerankiem.

Wątróbka z cebulką i jabłkiem to bardzo smaczne, aromatyczne danie. Jabłko nadaje oryginalnego, lekko kwaśno-słodkiego smaku, majeranek i cebulka cudnego zapachu. Tak przygotowana wątróbka jest bardzo soczysta i dosłownie rozpływa się w ustach 🙂 Polecam 🙂

Link do przepisu: http://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2014/09/watrobka-drobiowa-smazona-z-cebula-i.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.