ZAPIEKANA OWSIANKA Z CZEKOLADĄ I MALINAMI

ZAPIEKANA OWSIANKA Z CZEKOLADĄ I MALINAMI

ZAPIEKANA OWSIANKA Z CZEKOLADĄ I MALINAMI

Jakie to jest dobre! Już dawno nie jadłam tak dobrego śniadania. Pieczona owsianka bez dodatku cukru – słodzona bananem, z dodatkiem wiórek kokosowych, gorzkiej czekolady i malin. Banalnie prosta w wykonaniu – mieszamy wszystkie składniki łyżką i wkładamy do piekarnika, a my wtedy mamy czas, aby wyszykować się do wyjścia- 20 min. i śniadanie gotowe. Można ja  zjeść na ciepło, zaraz po wykonaniu lub wziąć na wynos bo na zimno jest równie pyszna.

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/05/zapiekana-owsianka-z-czekolada-i.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.