CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM

CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM

CUKINIA FASZEROWANA PĘCZAKIEM

Cukinia na sposób wegetariański…faszerowana pęczakiem z dodatkiem szpinaku, pomidorów suszonych oraz mozzarelli. Pyszny obiad, który przyrządzisz w kilka chwil, a resztę zrobi piekarnik. Danie oprócz tego, że wspaniale smakuje to świetnie się też prezentuje, więc możemy go zaserwować gościom, a na pewno się nie powstydzimy.
Okrągłe cukinie mnie zauroczyły bo dzięki nim danie wygląda super, ale gdy nie możemy ich znaleźć w sklepie, możemy zastąpić je podłużnymi. Na smaku danie na pewno nic nie straci.

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/06/cukinia-faszerowana-peczakiem.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.