BEZGLUTENOWE BROWNIE

BEZGLUTENOWE BROWNIE

BEZGLUTENOWE BROWNIE

Zdrowe brownie! Bez białej mąki, masła i dodatku cukru. Coś wspaniałego…móc rozkoszować się obłędnym smakiem ciasta bez wyrzutów sumienia. Biała mąka została wymieniona na mąkę migdałową oraz ryżową, masło na olej rzepakowy, a cukier na ksylitol lub ertyrol. Efekt wyszedł zaskakująco pyszny! Ciasto jest mocno czekoladowe i dużo lżejsze od tradycyjnego brownie. Jedyny minus jest taki, że ciasta wychodzi zbyt mało, więc od razu zróbcie podwójną porcję 😉

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/03/bezglutenowe-brownie.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.