Drobiowo-parmezanowe pulpeciki z piekarnika

Drobiowo-parmezanowe pulpeciki z piekarnika

Pyszne pieczone pulpety z dodatkiem parmezanu.

Pyszne i bezproblemowe pulpeciki z piekarnika. Zdecydowanie zdrowsze, niż wersja smażona, a przy tym, moim zdaniem, z lepszym efektem wizualnym, bo wszystkie wychodzą jednakowo zarumienione. Przygotowałam je z mielonego mięsa indyczego z dodatkiem tartego parmezanu. Choć są pieczone, nie są tak do końca fit, bo dodałam do nich 2 łyżki oliwy do smażenia. Jeżeli liczysz kalorie, możesz pominąć ten dodatek.

Zobacz inne przepisy na pulpeciki:
Pulpeciki Drobiowe Duszone W Młodej Kapuście
Pulpeciki Z Warzywami Chińskimi
Pulpeciki W Sosie Curry

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.