Smarowidło do chleba z tuńczykiem – prosty i szybki przepis
Smarowidło do chleba z tuńczykiem to pyszna pasta kanapowa, która urozmaici wasze śniadanie czy kolację. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem i plastrami ogórka korniszonego na wierzchu. Robi się ją bardzo szybko, wystarczy ugotować i pokroić jajka oraz wymieszać je z resztą składników.
Bardzo lubię pastę kanapkową z tuńczykiem i jajkami, gdyż jest bardzo uniwersalna. Świetnie smakuje jako dodatek do kanapek, można również podać ją z krakersami czy chipsami z tortilli i będzie wtedy pyszną przekąską imprezową.
Zobacz inne przepisy na pasty kanapkowe:
Pasta czosnkowa – pyszne i zdrowe smarowidło w 5 minut
Szybka pasta kanapkowa z tuńczykiem – zrobisz w 15 minut
Pasta do chleba z jajecznicy – najlepsza pasta jajeczna
Awanturka – pasta do chleba z sardynkami w 10 minut
Sałatka z rybą w oleju – pasta do chleba z rybą z puszki
1 Komentarz