Muszle makaronowe nadziewane (4 sery ze szpinakiem)

Muszle makaronowe nadziewane (4 sery ze szpinakiem)

Pyszna propozycja na bezmięsny posiłek.

Duże muszle makaronowe idealnie nadają się do podania ich jako zimne przystawki na rodzinną uroczystość, ale jest to też świetny produkt, do przygotowania posiłku na ciepło.

Na blogu znajdziecie już przepis na muszle faszerowane mięsem drobiowym w śmietanowym sosie (są pyszne i serio gorąco je polecam), zaś tym razem przygotowałam wersję bardziej wegetariańską. Są to muszle na pomidorowym sosie z nadzieniem serowym, a w zasadzie nadzieniem „4 sery”, bo wykorzystałam i ricottę i parmezan i mozzarellę i cheddar. Wyszło naprawdę wyśmienicie.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.