Paluchy czosnkowe z ciasta francuskiego – szybka przekąska na imprezę
Paluchy czosnkowe z ciasta francuskiego to błyskawiczna do zrobienia i bardzo smaczna przekąska, która świetnie sprawdzi się na imprezowym stole. Można je podać zarówno „na sucho”, jak i z jakimś dipem np. z suszonych pomidorów.
Z ich przygotowaniem poradzi sobie każdy, nawet osoba nieobeznana w kuchni, ponadto robi się je w kilka minut, potem wystarczy upiec w piekarniku i gotowe. Łatwość przygotowania i pyszny smak, tworzy z nich idealną przekąskę. Jeśli macie kilku gości, nawet się nie zastanawiajcie, tylko od razu przygotujcie je z podwójnej porcji.
Zobacz inne przepisy na przekąski z ciasta francuskiego:
Rurki z pastą z tuńczyka – szybka przekąska na każdą okazję
Błyskawiczne paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami
Zapiekanki z ciasta francuskiego a la pizza
3 komentarze