Rozgrzewający Dahl z czerwonej soczewicy

Rozgrzewający Dahl z czerwonej soczewicy

Rozgrzewający Dahl z czerwonej soczewicy

Dahl to wyśmienite danie z kuchni indyjskiej. Rewelacyjnie rozgrzewa organizm od środka i pobudza zmysły. W sam raz na zimową porę. Dahl jest niezwykle aromatyczny dzięki dużej zawartości przypraw. Odpowiednie danie dla wegetarianów i weganów. Kto jeszcze nie próbował tego dania to szczerze polecam. Jest bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu. Dahl wyśmienicie smakuje z dodatkiem chlebka Naan lub z zwykłym pieczywem.

Link do przepisu: https://kulinarneodslonypati.blogspot.co.uk/2016/12/rozgrzewajacy-dahl-z-czerwonej-soczewicy.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.