BEZGLUTENOWA ROLADA BISZKOPTOWA ZE SZPINAKIEM

BEZGLUTENOWA ROLADA BISZKOPTOWA ZE SZPINAKIEM

BEZGLUTENOWA ROLADA BISZKOPTOWA ZE SZPINAKIEM

Rolada biszkoptowa w wersji bezglutenowej, nadziana szpinakiem z dodatkiem sera feta. Połączenie tak proste, a zarazem bardzo smaczne. Wykonana z mąki ryżowej jest lekka i puszysta, choć bardziej zbita niż w przypadku mąki pszennej. Jest to świetna opcja dla osób, które nie mogą jeść glutenu. Sprawdzi się idealnie jako przystawka na różnego rodzaju imprezach, ale również spełni rolę zdrowego i lekkiego drugiego śniadania na wynos, np. do lunchboxa.

Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2019/02/bezglutenowa-rolada-biszkoptowa.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.