Eklerki i ptysie z kremem

Eklerki I Ptysie Z Kremem

Przepis na proste i pyszne domowe eklerki i ptysie z ciasta parzonego podane z bitą śmietaną.

Domowe eklerki i ptysie z ciasta parzonego to małe, ale niesamowicie smaczne wypieki, które rozpływają się w ustach. Wykonane z delikatnego ciasta parzonego wypełnione są pysznym i lekkim kremem śmietankowym, który dodaje im doskonałego smaku. Eklerki i ptysie mają chrupiącą skórkę na zewnątrz, która odsłania puszyste i wilgotne wnętrze. Przygotujcie je na weekend do kawy, a nawet na rodzinne okazje i święta 🙂

Link do przepisu: https://wypiekibeaty.com.pl/eklerki-ptysie-ze-smietana-kremowka/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.