Żurawinowa kołderka

Żurawinowa kołderka

Żurawinowa kołderka

Uwielbiam żurawinę, nadaje wyrafinowanego smaku potrawą. Potrawę przygotowuje się w sposób prosty i bardzo szybko.
Składniki:
• 1 filet z kurczaka
• Przyprawa do kurczaka
• Sól
• Olej do smażenia
• Mozzarella
• Żurawina w słoiczku
Sposób przygotowania:
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Po usmażeniu układamy w naczyniu.
4. Na każdym kawałku mięsa układamy ser mozzarellę.
5. Następnie smarujemy żurawiną, w dowolnej ilość, mniej lub więcej w zależności jak wolicie.
6. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera.
7. Danie gotowe.
8. Smacznego.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.