Udka kurczaka pieczone z żurawiną

Udka kurczaka pieczone z żurawiną

Udka kurczaka pieczone z żurawiną

Lubisz połączenie mięsa z owocami czy raczej podchodzisz do takich smaków z rezerwą? Daj znać w komentarzu, czy pieczony kurczak z żurawiną to coś dla Ciebie. Udka kurczaka pieczone z żurawiną to bardzo aromatyczne, domowe danie, które pozytywnie zaskakuje smakiem.

Mięso po upieczeniu jest soczyste i pełne głębi, a żurawina dodaje całości przyjemnej, lekko kwaskowej nuty. To świetna propozycja na obiad dla całej rodziny, kiedy chcesz przygotować coś prostego, a jednocześnie trochę innego niż klasyczny pieczony kurczak. Danie dobrze komponuje się z ziemniakami i lekką surówką, a sam przepis nie wymaga skomplikowanych przygotowań.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.