Dania Główne/27 listopada 2016 FASZEROWANA CUKINIAFASZEROWANA CUKINIA Pomysł na wykorzystanie cukinii – wydrążyć ją, nadziać i do pieca Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2016/10/faszerowana-cukinia.htmlTagi:cukiniafaszerowana cukiniaindykmięso mielonenadziewana cukiniaobiadpaprykapieczarkiryżRelated Posts93 odsłonSałatki - Surówki/4 maja 2024 /Nie ma komentarzy Sałatka jajeczna „Wiosenna”, pyszna i prosta261 odsłonSałatki - Surówki/27 kwietnia 2024 /Nie ma komentarzy Sałatka pieczarkowa ze szparagami i pomidorkami Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.