GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

GULASZ WOŁOWY Z PAPRYKĄ I GRUSZKĄ

Gulasz wołowy z papryką, podawany z kaszą jęczmienną lub gryczaną często u mnie w domu rodzinnym gościł w niedziele. Bardzo lubiłam to danie, ale wcześniej rzadko go u siebie robiłam, gdyż kojarzył mi się z daniem bardzo pracochłonnym. Nic bardziej mylnego…Czas sporządzania gulaszu wołowego nie należy do najkrótszych, ale pracy przy nim wcale nie jest dużo. Tym razem od siebie dodałam jeszcze gruszkę, dzięki temu gulasz stał się lekko słodkawy i bardziej aromatyczny. Uwielbiam takie połączenia mięsa z owocami 😊

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.