Schab pieczony w rękawie z czosnkiem i majerankiem – pyszna wędlina na kanapki

Schab pieczony w rękawie z czosnkiem i majerankiem – pyszna wędlina na kanapki

Schab pieczony w rękawie z czosnkiem i majerankiem – pyszna wędlina na kanapki

Schab pieczony w rękawie z czosnkiem i majerankiem wychodzi bardzo aromatyczny i delikatny. Świetnie sprawdzi się jako wędlina na kanapki, która jest w wiele smaczniejsza i tańsza od tych sklepowych. Nie ma też w nim żadnej chemii, tylko same naturalne składniki.

Ponadto taki schab można również podać na ciepło, pokrojony w grubsze plastry, w towarzystwie jakiegoś sosu, ziemniaków i surówki. Mamy wtedy pyszny obiad.

Zobacz inne przepisy na domowe wędliny:
Czosnkowa karkówka gotowana w rękawie – domowa wędlina
Schab gotowany w mleku – smaczne mięso do obiadu lub na kanapki
Szynka pieczona – pyszne mięso na obiad lub do kanapek
Schab gotowany w rękawie – mięciutki i delikatny

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.