Jajka przepiórcze w aromatycznej, chrupiącej panierce. Wielkanocny hit
Jajka przepiórcze w aromatycznej panierce to niekłopotliwa pyszna potrawa na wszelakie imprezki i święta. Za rogiem już czai się Wielkanoc 😉 Jest to moje ulubione święto, gdym musiała wybierać, bo ja jakoś ogólnie za świętami nie przepadam.. Wiadomo wszyscy wtedy odpoczywają, spożywają.. a ty zapindalasz na podwójnych obrotach. Pot ścieka z tyłu i z przodu.. jęzor z wysiłku podłogę omiata.. No bo przecież, ktoś to wszystko musi ogarnąć, przygotować, ugotować.. a w „nagrodę” posprzątać na koniec… Victoria ! 😉 Cóż.. życie, albo jesteś kierownikiem albo wyrobnikiem 😉 Jednak mimo tego wszystkiego akurat Wielkanoc najmniej mnie boli. Dlaczego? Bo po skończonych manewrach w kuchni i przy stole mogę uciec do ogrodu gdzie wiosną praca to relaks i przyjemność.. 😉
Zobacz inny super przepis na jajka przepiórcze:
Sałatka Jarzynowa Z Przepiórczymi Jajkami
Jajka Przepiórcze, Właściwości Zastosowanie W Medycynie I Kuchni
Przepiórcze Jajka Po Szkocku
1 Komentarz