Kurczak pod porowo-marchewkową pierzynką + FILM

Kurczak pod porowo-marchewkową pierzynką

Kurczak pod porowo-marchewkową pierzynką

Pomysł na szybki do przygotowania i bardzo smaczny obiad – filety z piersi kurczaka zapiekane pod marchewkowo-porową pierzynką.

Kurczaka zapiekanego pod marchewką i porem przygotowuje się naprawdę bardzo prosto. Do przygotowania tego dania potrzebujemy składników, które są ogólnodostępne, a dokładniej jest to filet z kurczaka, por, marchewka i śmietana. Cały proces przygotowania zaprezentuję Wam poniżej. Przygotowując to danie, sami przekonacie się, że jest banalnie proste, a kosztując, będziecie zachwyceni jego smakiem.

Zobacz inne przepisy na kurczaka pod pierzynką:
Kurczak Pod Kolorową Pierzynką
Piersi Z Kurczaka Pod Dyniową Pierzynką + FILM
Kurczak Pod Aromatyczną Pierzynką
Piersi Z Kurczaka Pod Brokułową Pierzynką
Piersi Z Kurczaka Pod Porową Pierzynką

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.